torsdag 31. januar 2013

4 grunner for å selge gull

Vurderer du å selge noe av gullet ditt? I såfall har du kommet til rett plass, for her har du 4 gode grunner til hvorfor du bør selge gullet ditt så fort som mulig!

1) Du får gode penger for det. Et gullring kan fort være verdt en tusenlapp, og et gullsmykke mye mer! Det er altså snakk om ganske store summer penger. Pengene overføres rett til kontoen din, og hele prosessen tar bare noen få dager. Pengene kan du selvfølgelig bruke på en ny TV, nedbetale et lån, kjøpe en hest eller hva pokker du vil.

2) Gull har aldri vært verdt så mye! For alt vi vet kan verdien synke om noen få dager, og det er like greit å selge den når du får så mye penger som mulig for det.

3) Når du selger gullet ditt resirkulerer du det, og du hjelper dermed med å spare miljøet ved å la det slippe å utvinne ennå mer gull.

4) Du kan selge selv ødelagt gullsmykker og gullgjenstander som er skrapet opp og stygge. Når de smelter om gullet spiller det ingen rolle om gullet er ødelagt, og du kan derfor selge gullsmykker som er verdiløse som smykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar