tirsdag 29. januar 2013

Selg gullet ditt for å betale ned på lånet

Gull har aldri vært verdt så mye som det er verdt i dag, og flere og flere benytter sjansen til å selge gammelt gull og dermed få gode penger for det. Det er også mange unge i dag som har dyre forbrukslån, og her kan du lese om hvordan og hvorfor du bør selge gullet ditt og heller bruke pengene til å betale ned lånet ditt.


Fordelene med å selge gullet og betale ned på lånet:

- Gullet blir bare liggende om du ikke selger det. Gull som ligger i en skuff er ikke vits å spare på, og da er det mye bedre å selge det. Dersom du har skrapgull som ingen bruker noen gang er det hvertfall ingen grunn til å beholde det, og da er det bedre med noen tusenlapper nedbetalt på lånet.

- Når du bruker pengene fra gullet til å betale ned på et forbrukslån blir den totale lånsummen lavere, og du med dermed betale mindre renter ved neste avdrag. Du tjener derfor ennå mer penger enn kun summen du får for gullet ditt, da du slipper disse rentene helt!

- Det er svært usikkert om gull kommer til å holde den høye verdien. Det kan dermed være at det synker i verdien, og at du dermed får solgt gullet for langt mindre enn i dag om du venter.

- Det tar bare noen få dager å få solgt gullet sitt, og man kan få betalt ned på forbrukslånet på under en uke. Dermed kan man slippe like mye i renter neste avdrag! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar