torsdag 31. januar 2013

Salg av sølv

I de siste årene har det blitt veldig populært å kjøpe og selge gull, men det er også mulig å selge sølvet sitt for en fin slant med penger. Sølv er også nemlig verdt rimelig mye nå om dagen, og det er derfor godt mulig å tjene gode penger på å selge overskuddssølvet sitt.

I forhold til gull er sølv i en helt annen liga, og man må derfor opp i litt større smykker og ting før det blir snakk om tusenlappene. For å få én tusenlapp må man gjerne ha rundt 250g med sølv, mens det holder med 3-4g gull. Men hvem har vel et gullbestikk på flere kilo liggende hjemme?

Å selge sølvet sitt kan faktisk gjøres på samme måten som med gull. Flere av de samme aktørene som kjøper gull har nå begynt å kjøpe sølv også, og det betyr at man kan bestille sølvpakker hjem i posten, sende sølvet til dem og deretter få overført pengene til kontoen sin. Hele prossessen tar bare 5-6 dager, og det er ikke mye arbeid for deg som skal selge sølvet.

Ettersom sølv er verdt mye mindre per gram er det ofte litt andre regler for salg av sølv enn gull. For eksempel er det helt vanlig at det er en minstevekt på sølvet du skal selge. De gidder nemlig ikke å bruke lang tid på å veie og betale ut noen få gram sølv for en slapp femtilapp. Derfor kan man forvente at man må sende inn så mye som 200 gram før de er interessert i å kjøpe det. Disse betingelsene står selvfølgelig på nettsidene til aktøren, og mistevekta varierer også fra aktør til aktør.

Hva slags sølv kan man selge?

Det er mange som lurer på hva man faktisk kan selge, og svaret er alt! Så lenge det er laget av sølv er sølvkjøperne interesserte. Du kan dermed sende inn lysestaker, bestikk, smykker, ringer og alt annet som er laget av sølv. Pris er det samme for alt sammen, og det er kun vekten og finheten på sølvet som avgjør hvor mye du får for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar